top of page

Ons verhaal

Senses of Change geeft kleur aan de Kanaalzone.

Het gebied tussen Ringbaan Oost en Wilhelminakanaal.
Senses of Change omarmt een natuurinclusief wereldbeeld, waarin wij (de mens) zorg draagt voor de aarde; in de lucht die we inademen, het water wat we drinken, in de grond waarop ons voedsel groeit, en de energie die we van de zon krijgen. We gebruiken muziek om met elkaar te verbinden. En we leren van elkaar door samen te doen.

Onze geschiedenis

Het festival is ontstaan op initiatief van pianist Rogier Telderman, om muziek in te zetten als activatie. In 2022 ontstond een eerste editie, met een workshop punk door Kees Klomp, realiseerden we (mede) de Stadskas013, en een activistisch songcontest, en de Groene Oogstroute in het centrum van Tilburg.

In 2023 strijken we neer bij onze thuishaven Dock Zuid, gelegen in de Lovense Kanaalzone. Dit gebied is 100 jaar geleden ontstaan als het allereerste industriegebied van de stad. Het wordt omringd door de Ringbaan en het Wilhelminakanaal. Een sociale buffer tussen het centrum/Oud-Noord en Tilburg Noord, of een ideale tussenruimte voor de stad?

Aandacht
Wij geven aandacht aan datgene en diegene die we belangrijk vinden. Daarom nodigen we mooie, inspirerende mensen uit om hun perspectieven te delen.

Senses of Change omarmt een natuurinclusief wereldbeeld, waarin wij (de mens) zorg dragen voor de aarde; in de lucht die we inademen, het water wat we drinken, in de grond waarop ons voedsel groeit, en de energie die we van de zon krijgen. We gebruiken muziek om met elkaar te verbinden. En we leren van elkaar door samen te doen.

bottom of page