top of page

Song Gathering

Dat muziek van waarde is voor onze mentale gezondheid, kan niet als een verrassing komen. De Uruguayaanse Maia Steinberg volgt momenteel de Master of Music op het conservatorium in Tilburg en doet niet alleen uitvoerig onderzoek naar muziek en gezondheid, maar brengt dit ook in de praktijk.

Onder de noemer 'Song Gatherings' gaat Steinberg een meditatieve sessie presenteren tijdens Senses of Change waarbij je stem bevrijden en contact met jezelf centraal staan. In haar eigen woorden ‘In deze moderne tijden hebben mensen steeds meer behoefte aan kunnen uitdrukken en vrijheid geven aan vastgeroeste gevoelens. Met de Song Gatherings creëren we een plek waar we weer helemaal onszelf kunnen zijn.’

13.00 - 13.45

tijd

locatie

Studio 2

Maia Steinberg

Componist, zangeres en klankheler Maia Steinberg komt uit Montevideo, Uruguay alwaar ze afstudeerde op Composities. Zij studeerde tevens Zang en speelde veel samen en in operaproducties. Ze studeerde verder in Frankrijk aan het conservatorium in Lyon en tegenwoordig volgt ze de Master of Music aan het conservatorium in Tilburg. Maia heeft haarzelf ten doel gesteld om muziek in te zetten voor het helen en verbinden van mensen en volgt lessen bij onder andere de Globe Institute, Veda Studies Institute en speelde in het verleden in onder andere ziekenhuizen, bejaardentehuizen en scholen.

bottom of page