top of page

Deep Sound Experience

Op allerlei plekken in de wereld moeten mensen wachten op treinen, bussen of vliegtuigen. In de directe omgeving wordt het wachten aangenamer gemaakt door bijvoorbeeld restaurants en winkels. Maar nog niet zo vaak wordt een ervaring aangeboden. Deep Sound Experience speelt in op de behoefte om een ontspannende en zelfs inspirerende ervaring te ondergaan, waarin de tijd wordt vergeten.

Dyane Donck is bedenker van het concept ‘Deep Sound Experience’, een vorm tussen een elektronisch concert en een yogasessie in, waarin zij een speciale technologie gebruikt: binaurale audio, wat een zeer overtuigende 3D-ervaring geeft. Dit werkt uitsluitend op hoofdtelefoon, wat de reden is dat Deep Sound Experience plaatsvindt met draadloze Silent Disco sets. De uitgelezen kans dus om tijdens Senses of Change even helemaal jezelf te onttrekken en tot diepe rust te komen.

10.30 - 11.00 & 11.30 - 12.00

tijd

locatie

Studio 2

Dyane Donck Company

Dyane Donck Company is de organisatie rond de Bredase kunstenares Dyane Donck. Zij staat bekend om haar multidisciplinaire projecten waarbij technologie en muziek centraal staan. Donck componeert met elementen uit pop, opera, klassiek en (ambient) soundscapes.

bottom of page