top of page

AGE

AGE was een Tilburgse band onder leiding van Antoine Kroes (nu THE_AND, werkzaam in Dock Zuid), die in de jaren 70 en 80 landelijke bekendheid genoot. AGE, met Jos van der Wouw op bas, en Paul van Dun op saxofoon en synthesizer, kreeg vooral succes in de tijd van de new wave met hun Talking Heads-achtige stijl.

De band heeft dit jaar nog een reünie optreden gedaan tijdens het slotweekend van Stichting Straat/De Reit. AGE speelde alsof de tijd even stil stond.Het festival stond het kader van Poppodium Posjet dat vroeger aan de Academielaan zat, en waar beroemdheden als The Sex Pistols, Fischer Z en Madness hebben opgetreden. Ook AGE deed er vaak hun 'thuiswedstrijden'.

Voor Senses Of Change komt AGE nogmaals bij elkaar in de originele kernbezetting - maar kan het nog wel een (jonge) drum(ster) gebruiken. Aanmelden kan via antoinekroes@hotmail.com

15.00 - 16.00

tijd

locatie

Garage HZT

Antoine Kroes

Muzikant/producer Antoine Kroes is geen onbekende in de Tilburgse muziekscene. Als lid van bands als Sammie America’s MAM, Longstoryshort, ANumberOne en The Wrong is Kroes een spil in de bandscene van Tilburg. Hij speelde in het binnen- en buitenland en bereikte met ANumberOne en MAM de finale van de Grote Prijs van Nederland.

bottom of page